God fredagskveld :-)

Hei!

I dag har det vært litt av en dag.

Mr Sniff sover mye inne nå, så han kom og mjauet og sa fra at han måtte ut rundt 0500 i dag tidlig. Min klokke stod på alarm kl. 0700.

Stod opp tidlig tidlig for å gjøre meg klar til å reise inn og få første del av eksamensoppgaven. Denne dagen skulle vi få navnet på den brukeren vi skal ha når vi skal opp til praktisk prøve neste uke. Det vil si at i dag måtte vi skrive en “pleieplan” for et morgenstell på sykehjem, for vedkommende navn – og den skal gjennomføres neste uke. Vi hadde fra 09.30 til 17.00 i dag, å komme frem til en fornuftig pleieplan med vedlegg og greier.

Det er greit når vi er flere og kan snakke med hverandre på tlf eller FB og tipse hverandre. Mye diagnoser og det var ikke helt enkelt…… Men jeg fikk levert min oppgave ca 14.00 via nettet, og dro deretter ned til min mor og spiste rester av gårsdagens ball.

Var steintrett etter middagen og dro hjem for å stupe rett i sofamodus – da tlf ringte. Mamma hadde blitt dårlig. Så var det å hive seg i bilen og kjøre ned og se hva som stod på. Ja, ok. Hun var dårlig.
Ringte legevakta og vi fikk komme inn med en gang. Hjerteflimmer………..  jeg har jo sittet og lest og skrevet om bl.a. hjerteflimmer i dag………..

Mamma ble sendt med ambulanse til Volda sykehus – og der har jeg vært resten av ettermiddag/kveld. Hun er overflyttet til medisinsk avdeling for videre utredning.  

Kom hjem for litt siden og var så sugen på noe godt at jeg spiste en hel RITZ kjekspakke med forskjellige kremoster til. (jeg klarer det)

Nå skal jeg snart hoppe til køys. Sånne dager er ikke så morsomme. Akkurat 4 mnd siden pappa døde, i dag. Hadde håpet å slippe sykehus litt lengre enn 4 mnd….. men det kan vi ikke bestemme over….. vi må ta det som kommer <3

Ønsker dere alle en fortsatt god fredags kveld!!!


 

 

 

 

#fredag

16 kommentarer

Siste innlegg