NĂ R DET REGNER:
Ja da baker jeg litt
Iallefall i dag
MÄ bare nytte hÞvet og fÄ noe i fryseren.
Jeg er jo godt i gang da jeg har fÄtt noe i noen kakebokser allerede.
Det er godt Ă„ ha noe Ă„ ta frem av og til.
I dag baket jeg boller.
Og oppskriften er som fĂžlger:
BOLLER
200 gr smĂžr
0,5 l melk
_____________________________
Melken helles over i det smelta smĂžret og skal vĂŠre litt varmere enn lunket.
100 gr gjĂŠr
200 gr sukker
2 ts kardemomme
1/2 ts salt
1 kg hvetemel eller sÄ mye du trenger for en smidig deig.
______________________________________________________________
Alt det tĂžrre blandes â sĂ„ helles melk og smĂžr i bollen og melet tilsettes litt etter litt til deigen er smidig og lett.
Hev ca halv time
Rull ut og etterhev fra 10-20 minutter.
Stekes pÄ 250 grader i 8-10 minutt midt i ovnen
Jeg bruker en god del av FIBRAMELET i bolle-deigen.
Da blir de litt finere grove uten at en egentlig tenker over det.
De blir kjempegode!
I dag doblet jeg deigen.
Jeg bruker tĂžrrgjĂŠr â og pĂ„ dobbel oppskrift bruker jeg to poser uansett.
Jeg tror 100 gr gjĂŠr er nok â for vi trenger ikke sĂ„ mye gjĂŠr egentlig.
I dag fikk jeg 39 herlige boller.
Mmmmmmm ferske boller med majones og mĂ„rpĂžlse â eller noe annet godt pĂ„:-)
#baking #boller #littavhvert #oppskrift #onsdag #blogg #mat
ikke noe er bedre en helt ferske hjemmelagde boller,lunchen din sÄg skikkelig god ut ja )) deilig
fruensvilje:
Helt topp nĂ„r bakelysten er der. Det er jo sĂ„ godt Ă„ ha noe i frysen og fersk bakemat er nyyydelig ja 
Er det liksom mer rundstykker? Siden du hr salt pÄ? Eller er det vanlig boller?
SĂ
godt ut <3
Deilig med nybakt :)) Og koselig Ä bake om en ikke mÄ og har dÄrlig tid, da er det ikke sÄ moro.. Har kanelsnurrer i fryseren her , men nÄ blir det brÞdmat :)) Fin kveld videre <3
Nam, nĂ„ ble jeg sulten. Tror jeg mĂ„ ha en hjemmebakt grovskive med skinke fra Spania
Ă nam â jeg blir sĂ„Ă„Ă„Ă„ sulten <3
Margrethe:
Mariann SĂŠther Tokle:
!!! Hjemmebakt skive er ogsĂ„ godt ja 
annebe: Ja her har det vĂŠrt vedig tomtâŠâŠâŠâŠ. jeg har ikke prioritert slike ting i det flotte veret som har vĂŠrt de siste ukene
Lenge siden jeg har baket og ndet er gĂžy nĂ„r man slipper stresse ja 
frodith: Nei det er bollerâŠâŠâŠ. men i den oppskriften er det saltâŠâŠâŠ har alltid bakt med den oppskriften
Men nĂ„ bruker jeg litt finmalt FIBRA i for Ă„ bare fĂ„ de bittelitt grovere uten at det er noe stor forskjell. SĂ„ det er gode hveteboller dette 
NammmmmâŠsĂ„ godt ut! flink du er!
Ferske bakevarer er godt det. Her bakes det bĂ„de titt og ofte. Ha en vakker dag, og kos deg videre med baksten
natheless:
ja det er godt og nĂ„ har jeg kommet inn i en stim- Er jo kjekt Ă„ ta frem Ă„ ha med gode lunsjpakker pĂ„ jobb ogsĂ„ sĂ„ her skal det bakes litt til 
dvergpinschere i mitt hjerte: Og godt er det
Blir slike skippertak pĂ„ meg. Men nĂ„ blĂ„ser og regner det ute og da er det enda mere koselig Ă„ gjĂžre slike ting 