FISK
klippfisk/baccalaofisk
Har du noe fisk liggende – saltet fisk som du må legge i vann – ta ut noen biter og mye av middagen er allerede gjort.
Jeg lar bitene ligge en time eller to – skifter vann – og koker deretter fisken i ca 20 minutter.
Å bruke pose-saus er sunnere enn å lage hjemmelaget med smør…..
Man kan nok lage hvit saus på mange måter – men jeg bruker denne pose-sausen.
Blander i krydder jeg vil ha og koker opp.
Skjerer opp en charlottløk, et par gulrøtter og noen poteter og blomkål.
Jeg lager denne middagen for TO dager 🙂
Legger alt i en ildfast form og lar det stekes midt i ovnen en liten time…. iallefall 45 minutter.
Server gjerne med rundstykker eller noe.
Du kan også blande alt i en kasserolle – om du synes det er bedre.
#middag #klippfiskbiter #klippfisk #lettvintmiddag #middagstips #hvitsaus #fisk
Nam…dette så godt ut 🙂 Og jeg har aldri tenkt på å bruke posesaus. Men det var et godt poeng du hadde der, at det kanskje er sunnere?
Tusen takk for mattipset ♥ Klem ♥
Ja jeg har lært at posesaus er “sunnere” enn hjemmelaget 🙂 klem
mmmm må kjøpe meg litt klippfisk ser eg ,har tenkt tanken bare ikke gjort det ennå for vi liker begge klippfisk og særlig i kvit saus
Ja det er god mat 🙂
Mmm – ser nydelig ut! Takk for tipset <3
Bare hyggelig du 🙂
Takk for middagstips🙏😍
Mangler Inspo spesielt til fiskemiddager, – så tusen takk🥰💫👍
Så bra! Fiskemiddager er godt å få tips på 😀 Ha en fin lørdag!