FISK
klippfisk/baccalaofisk
Har du noe fisk liggende – saltet fisk som du må legge i vann – ta ut noen biter og mye av middagen er allerede gjort.
Jeg lar bitene ligge en time eller to – skifter vann – og koker deretter fisken i ca 20 minutter.
Å bruke pose-saus er sunnere enn å lage hjemmelaget med smør…..
Man kan nok lage hvit saus på mange måter – men jeg bruker denne pose-sausen.
Blander i krydder jeg vil ha og koker opp.
Skjerer opp en charlottløk, et par gulrøtter og noen poteter og blomkål.
Jeg lager denne middagen for TO dager
Legger alt i en ildfast form og lar det stekes midt i ovnen en liten time…. iallefall 45 minutter.
Server gjerne med rundstykker eller noe.
Du kan også blande alt i en kasserolle – om du synes det er bedre.
#middag #klippfiskbiter #klippfisk #lettvintmiddag #middagstips #hvitsaus #fisk
Nam…dette så godt ut
Og jeg har aldri tenkt på å bruke posesaus. Men det var et godt poeng du hadde der, at det kanskje er sunnere?
Tusen takk for mattipset ♥ Klem ♥
Ja jeg har lært at posesaus er “sunnere” enn hjemmelaget
klem
mmmm må kjøpe meg litt klippfisk ser eg ,har tenkt tanken bare ikke gjort det ennå for vi liker begge klippfisk og særlig i kvit saus
Ja det er god mat
Mmm – ser nydelig ut! Takk for tipset <3
Bare hyggelig du
Takk for middagstips




Mangler Inspo spesielt til fiskemiddager, – så tusen takk
Så bra! Fiskemiddager er godt å få tips på
Ha en fin lørdag!