dagens middag

 

BRENNSNUT

Fårekjøt
poteter
gulrøtter
rabbe
purreløk
pepper
chayennepepper
blandingskrydder
kjøtbuljong

 

 

Koker kjøtet en times tid og lar det kjøles av og kutter opp i biter.
Bruker en del av kjøtkrafta som helles over grønsakene og den krafta som allerede er der.

 

 

Kokes til du mener den er ferdig – eller 1,5 timer 🙂

 

I dag har min brennsnut stått et par timer og småputret 😀

 

Serveres med flatbrød

Mmmmmmmmm den var såååå god!

 

 

 

#brennsnut #middag #fårekjøt #hjemmelagetbrennsnut

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg