dagens middag

 

BRENNSNUT

Fårekjøt
poteter
gulrøtter
rabbe
purreløk
pepper
chayennepepper
blandingskrydder
kjøtbuljong

 

 

Koker kjøtet en times tid og lar det kjøles av og kutter opp i biter.
Bruker en del av kjøtkrafta som helles over grønsakene og den krafta som allerede er der.

 

 

Kokes til du mener den er ferdig – eller 1,5 timer 🙂

 

I dag har min brennsnut stått et par timer og småputret 😀

 

Serveres med flatbrød

Mmmmmmmmm den var såååå god!

 

 

 

#brennsnut #middag #fårekjøt #hjemmelagetbrennsnut

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg