RUNDSTYKKER
Finere rundstykker:
1 pk tørrgjær
200 gr melange
8 dl vann
Hvetemel/grovere mel etter valg
I denne oppskriften i overkant av 1 kg hvetemel – jeg kjører det igjennom kjøkkenmaskinen og lar den elte og etterpå tilsetter jeg litt mer mel og elter for hånd til en lett fin deig
Heves halv time
Rull ut rundstykker
Etterhev halv time
Stekes ved 200 grader i halv time
Jeg brukte bare hvetemel – nesten – jeg hadde 2 dl av melete over, i deigen i dag.
Godt med noe ferskt av og til – også går resten i frysen til andre dager – smører med til fjellturer og andre turer 🙂
Godt er det iallefall – med gjærbakst.
#rundstykker #gjærbakst #hvetemel #bake #matlaging
8 kommentarer
Det så skikkelig godt ut ja 🙂 Jeg koser meg med sjokolade jeg 😀
😀 !!
mmm deilig,ja gjærbakst er godt året rundt til alle sammenhenger
Enig 🙂
Ja, det er kjempegodt! De så nydelige ut….. klem <3
Godt ja 😀
Mmmm .. så godt ut ja. Og med ynglingspålegget mitt også til og med.
Ja mitt også det her 😀