Â
BLOGGERE TOPP HUNDRE
Â
Â
God morgen Norge!
Â
Â
Â
I skrivende stund kom jeg pĂĽ at det er denne dagen sola snurâŚ
Og mange blir glade for det đ
Jeg har ikke tenkt sĂĽ mye pĂĽ det đ
Det blĂĽser og regner ute, hund og katt ligger og slapper av og jeg nyter kaffe og frukost med TV2 surrende i bakhodet.
Jula nĂŚrmer seg med stormskritt nĂĽ.
TRE dager igjen!
Â
Â
I bloggverden ser det slik ut i dag:
Â
Â
Plass nr. 25 = LAILAS MAT
Middagsmeny veke 52/53
Â
Â
Plass nr. 55 = HOVEDSTEDER
Tyrkia stanser fly fra Storbritannia, Danmark, Nederland og Sør-Afrika
Â
og
Â
Â
Plass nr. 100 = BESĂK POLEN
Polsk mat â Russisk salat
Â
Â
Av og til planlegger jeg og andre tider tar jeg det pĂĽ sparket.
Det de fleste vet, er hva de skal ha pĂĽ Julafta đ
Og for meg første juledag = restemiddag
SĂĽ blir det ørret eller laks eller begge deler i romjula og nyttĂĽrsafta blir det kalkun đ
Jepsipepsi!
Â
Den muterte varianten av korona-viruset her pĂĽ veiâŚ.
Â
Jeg har ikke vĂŚrt i Polen, sĂĽ ønsket er nok ĂĽ komme dit en dag đ
Â
Â
Â
Â
#bloggeretopphundre #blogglistentopphundre #blogg #bloggere #bogglisten
skummelt med den muterte coronaviruset,dei kan gjerne stenge flytrafikken ,iallefall til en har mer kontroll pĂĽ viruset.
Julens middag ja ,julaften og nyttürsaften er alltid pinnekjøtt,romjulen ,ja det kan vÌre litt av hvert det ,har ü ta av i fryseren iallefall sü mat skal det bli :=)
mat blir det!