Det er forskjellig å gjøre i en hage – vinterhage og andre hager…
Jeg liker det, styre med ting
Klippe hekk, plante om, ruske og raske litt – og se at det spirer og gror
Tyngst er dette med å klippe hekk, og klippe plen, men det må gjøres
Humla suser!
Gårsdagen var litt slik
Hjemme hos meg selv blomstrer nesten plommetreet – og det blir MYE blomster der i år!
Denne har jeg tatt vare på fra en juledekorasjon…
I går fikk den komme ut i en stor krukke på verandaen i Ulsteinvik
Blir spennende å se om den vokser seg stor
Gi mer jord til planter, fylle på litt her og der, klippe litt, plante om, vanne, osv
Så var jeg heldig å få disse “blodbeger”-spirene av godeste Eva
Håper de strekker seg mot himmelen etter hvert, og jeg skal selv prøve å få tatt frø senere og plante i beger neste vår
Men i dag og fremover – så spirer det av alskens spennende ting ute og inne
Jaja… her har vi vært rause med frøa hehehe men noe blir det !
Ja nå er det tiden for å gå ut å få orden i hage og i bed. Jeg skal ut en tur i morgen å rufse litt i bedene mine, og ikke minst fylle på jord i pallekarmene mine. Det har sunket ned ganske kraftig over vinteren. Ønsker deg en fin lørdag, klem
Ja det er slikt som må gjøres
klem
Der var det mye spennende!
Jeg likte også å holde på i hagen før, men nå har vi bare to ripsbusker på terrassen. 
Ja det blir slik
Ripsbusker er kjekt å ha!
Ja, nå er det hagedugnadstid altså…. kanskje dumt å bare fyke rundt i bobilen som jeg gjør, men, hihi…..
Nei det er aldeles ikke dumt Margrethe !
Hagen den ligger der den
klems
Så masse herlig som spirer og gror hos deg. Og du har jo to hus
Blodbeger er utrolig vakre blomster og holder jo helt til frosten. De er helt skjønne..
Jeg har ikke hatt den sorten blomst før, så gleder meg til å se hvordan den blir og om jeg får den til- også skal jeg prøve å samle frø fra den til neste vår
klem
hage er jobb og kos ja ,selv ble det for mye for meg ,måtte ta helt jobbfri i to dager før smerten forlot kroppen ,så her må en lære seg å porsjonere litt og litt og ikke alt på en gang
Ja det er det med å porsjonere ut… ikke alltid like enkelt