Godt nyttår!
Kalkun-filè – ferdig krydret – stekt i overkant av 2.5 timer ved 180 grader
Dampet potet, gulrot og rosenkål
Toro`s sjy-saus og pepper-saus –
iblandet tyttebær, sweetchili-saus – vann fra de dampede poteter, kraft fra kalkunen og …. ja det var vel det… og det blir til en nyyyydelig saus
Og alt i alt blei det en nyyydelig nyttårsmiddag – som vi gjentar 1. nyttårsdag – fra restene 😀
En flott, hvit og kald nyttårsaften,
med flott fyrverkeri
Først på Hareid klokka 22.00 og deretter i Ulsteinvik ved midnatt
I mellomtida der, var det spenning i lynsjakkverden
I dag er det 1. januar – godt nyttår!
6 kommentarer
Godt nytt år! 🙂 Dette blir bra! 🙂 2025
Godt nyttår! 2025 blir bra! klem
Så flotte bilder fra feiringa – og maten ser nydelig ut! Jeg har også spist kalkunfilet idag….. men jeg hadde bankekjøtt igår! Kjerringa mot strømmen, vet du! Godt nytt år, Mette – og god klem <3
Godt nyttår til deg gode du ✨️❤️ ja litt kjerringa mot strømmen er innafor det 🥰✨️
fantastiske fyrverkeri 😄 god mat vi fikk dette servert dagen før hos datter
Ja dette er god mat! Fyrverkeriet både fra oppskytning og nordlys var helt topp