maten og fyrverkeriet

 

Godt nyttår!

Kalkun-filè – ferdig krydret – stekt i overkant av 2.5 timer ved 180 grader

Dampet potet, gulrot og rosenkål

Toro`s sjy-saus og pepper-saus –
iblandet tyttebær, sweetchili-saus – vann fra de dampede poteter, kraft fra kalkunen og …. ja det var vel det… og det blir til en nyyyydelig saus

Og alt i alt blei det en nyyydelig nyttårsmiddag – som vi gjentar 1. nyttårsdag – fra restene 😀

 


En flott, hvit og kald nyttårsaften,
med flott fyrverkeri
Først på Hareid klokka 22.00 og deretter i Ulsteinvik ved midnatt

I mellomtida der, var det spenning i lynsjakkverden

I dag er det 1. januar – godt nyttår!

6 kommentarer

    1. Så flotte bilder fra feiringa – og maten ser nydelig ut! Jeg har også spist kalkunfilet idag….. men jeg hadde bankekjøtt igår! Kjerringa mot strømmen, vet du! Godt nytt år, Mette – og god klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg