maten og fyrverkeriet

 

Godt nyttår!

Kalkun-filè – ferdig krydret – stekt i overkant av 2.5 timer ved 180 grader

Dampet potet, gulrot og rosenkål

Toro`s sjy-saus og pepper-saus –
iblandet tyttebær, sweetchili-saus – vann fra de dampede poteter, kraft fra kalkunen og …. ja det var vel det… og det blir til en nyyyydelig saus

Og alt i alt blei det en nyyydelig nyttårsmiddag – som vi gjentar 1. nyttårsdag – fra restene 😀

 


En flott, hvit og kald nyttårsaften,
med flott fyrverkeri
Først på Hareid klokka 22.00 og deretter i Ulsteinvik ved midnatt

I mellomtida der, var det spenning i lynsjakkverden

I dag er det 1. januar – godt nyttår!

6 kommentarer

    1. Så flotte bilder fra feiringa – og maten ser nydelig ut! Jeg har også spist kalkunfilet idag….. men jeg hadde bankekjøtt igår! Kjerringa mot strømmen, vet du! Godt nytt år, Mette – og god klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg