Via Ferrata ……

Hei!

Da næmer helgen seg slutten, og jeg er kommet hjem fra jentetur til Stryn – arbeidskollegaer – på hytte – klatring i fjellet – sosialt samvær <3

Ja, for det var det som var planlagt. Å ta turen til Loen og gå Via Ferrata. Vi var 6 arbeidskollegaer som meldte oss på for lenge siden, og har gått i spenning og fulgt med værmeldinger – for å bestemme om klatringen var gjennomførbar. 

Det var meldt regn og sol……….. vi tok sats og bestemt oss for å dra uansett 🙂

Det var en knalltøff grensesprengende tur med klatring i regn. Glatte fjell og RETT OPP, for det meste. Men vi hadde to fantastiske guider med oss, og de hjalp oss på de værste områdene – fysisk og psykisk.

 


Så er vi i gang!!!!  Lite visste vi hva vi gjekk til……. Det blei en kamp med vilje og fysiske krefter noen områder. Her er jeg med en av guidene.


Det var glatt ja…… heldigvis var guidene like ved og tipset, rådet og støttes oss <3


Vi er stolte <2


Vi klatrer oppover og oppover.


Så er jeg klar for den berømte hengebroa!!!!   Denne turen denne dagen ble en “Ute av meg selv opplevelse og grensesprengende” tur.
Tror aldri jeg har vært så fokusert i mitt liv. For JEG har høydeskrekk – og midt ute på broen her, så kom det sigende. Men, JEG KLARTE DET!!!!!


Vi er på toppen og ferdig med klatring. Vi hadde fortsatt lang vei å gå, for å komme tilbake til Loen sentrum 🙂


Vi er snart kommet helt ned igjen 🙂


Det er søndag og vi rusler en tur i hyttegrenda  før vi pakker ferdig og drar hjem 🙂

 

En fantastisk tur er over – jeg fatter ennå ikke hva jeg har vært med på. 

Vi har backet hverandre opp og roset hverandre – støttet og lært litt mer om hverandre – vi seks kollegaene som var på tur <3

Ønsker dere alle en fortsatt god søndag kveld.

 

 

 

 

#kollegatur #viaferrata #loen #stryn #hyttegrend #mestringsfølelsen #fotografering #bilder #hoven #vilje #styrke #samhold #klatre

13 kommentarer

Siste innlegg