raspeball og brikker

 

Palmesøndag-middagen

Middag til fire i dag

Raspeball
– litt pose og litt heimelaga –
pose tilsatt raspa potet  raspa gulrot  raspa kålrabbe
tilsatt litt salt og pepper

Pinnekjøtt koker   – dampamår likeså  – og den ene måren skjæres opp og det legges en liten bit i hver ball
Mamma brukte alltid flesk eller mår i ball
Man trenger ikke ha noe i heller
Nå gjør jeg det i dag – ellers lager jeg ball uten noe inni

Koker kålrabbe, gulrøtter og pølse til

Steker bacon

Jeg har vokst opp med KEFIR-melk til denne middagen
Andre igjen bruker søt melk eller vann

Bordet er dekket – og jeg oppdaget noen brikker som lå i skuffen med duker

Fine brikker som bloggeren SOLLIV laget til meg for lenge siden 🤩

 

VEL BEKOMME

💛🐣💛

 

 

6 kommentarer
    1. Maten ser nydelig. Du er flink på kjøkkenet du. Og lager gode tradisjonelle retter. Så bra.. Næmmen så hyggelig at de har vært med på flyttelasset. Kjekke å ha. Jeg bruker mine hver dag til å ha kaffekoppen på når jeg blogger fra stuebordet.. Ha en flott kveld.. Tusen takk, 🧡🧡

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg