Palmesøndag-middagen
Middag til fire i dag
Raspeball
– litt pose og litt heimelaga –
pose tilsatt raspa potet raspa gulrot raspa kålrabbe
tilsatt litt salt og pepper
Pinnekjøtt koker – dampamår likeså – og den ene måren skjæres opp og det legges en liten bit i hver ball
Mamma brukte alltid flesk eller mår i ball
Man trenger ikke ha noe i heller
Nå gjør jeg det i dag – ellers lager jeg ball uten noe inni
Koker kålrabbe, gulrøtter og pølse til
Steker bacon
Jeg har vokst opp med KEFIR-melk til denne middagen
Andre igjen bruker søt melk eller vann
Bordet er dekket – og jeg oppdaget noen brikker som lå i skuffen med duker
Fine brikker som bloggeren SOLLIV laget til meg for lenge siden 🤩
VEL BEKOMME
💛🐣💛
6 kommentarer
Maten ser nydelig. Du er flink på kjøkkenet du. Og lager gode tradisjonelle retter. Så bra.. Næmmen så hyggelig at de har vært med på flyttelasset. Kjekke å ha. Jeg bruker mine hver dag til å ha kaffekoppen på når jeg blogger fra stuebordet.. Ha en flott kveld.. Tusen takk, 🧡🧡
Ja de måtte være med de!
Raspeballer…mmmm. Fikk nesten vann i munnen jeg nå 🙂
Og det er sååå godt også da!
Perfekt! Ser nydelig ut – og brikkene er såå fine! <3
Ja de brikkene er fine 🙂