rygg

Kan 
vi 
bytte
rygg?
Eller
forresten,
eg 
vil
ikkje
bytte.
Eg 
unnar
ingen
andre
MIN
rygg.

Mette Josteinsdatter Kvalsvik
06.07.18

 

 

 

 

#minedikt #rygg #etdiktomdagen #blogg #foto #dikt #tankerblirtilord #bytterygg

14 kommentarer
    1. Godt sagt! Skulle gjerne bytta bĂĽde det ene og det andre, men vil jo ikke at noen andre skal ha det slik som jeg har det heller…

    2. Ja..sĂĽnn sier jeg ogsĂĽ…men tar meg i at ingen andre fortjener de plagene jeg har…uff…skjønner du har det vondt om dagen…God bedring videre…hĂĽper det kan bli noen litt bedre dager….

    3. Toini: Tusen takk! Ja jeg er nok inne i en dĂĽrlig periode…………. fjellturen i gĂĽr selv sĂĽ vakker den var, var smertefull pĂĽ en mĂĽte. Det gjorde vondt ĂĽ gĂĽ oppover og nedover…….. Å gĂĽ rett frem var ideelt 🙂 Men vel verdt i dette flotte veret. Men kjenner ting ikke er som det skal vĂŚre…….

    4. fruensvilje.blogg .no: Ja jeg satser pĂĽ det, Connie. Selv om ogsĂĽ kiropraktor sier at ryggen kommer jeg til ĂĽ slite med, pga fibromyalgi kan gi stiv rygg – og jeg har iallefall fĂĽtt akkurat DEN delen…………. ikke noe sĂŚrlig. Men hvem liker dĂĽrlige perioder? Ikke jeg iallefall – sĂĽ hĂĽper og tror og vet at det sakte men sikkert endrer seg etter hvert – til det bedre ! 😀

    5. Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: hehehehe joda…………. tror mine egg er gĂĽtt ut pĂĽ dato 😀 !!!!! hehehe sĂĽ bra at det ĂĽ bli gravid var hjelp for deg <3 For deg og hele familien det vettu! Fantastisk rett og slett 😀 Bank i bordet ja!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngü personangrep og sjikane og prøv ü holde en hyggelig tone selv om du skulle vÌre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĽ nett.

Siste innlegg