HORN
100 gr smør smeltes
6 dl melk (kan bruke 3 dl vann og 3 dl melk)
1 pk tørrgjær
1 tsj salt
3 ss sukker
1 egg
Bruk hvetemel og tilsett evt annen meltype om du vil blande i noe litt grovere…
Elte til en god deig – heve 30 min.
Del i 3-4 emner og kjevle ut – dele opp i spisser og rulle til horn
Etterheve 10 minutt
Stekes midt i ovnen ved 250 grader ca 12 minutt
Mmmmm kjekt å ha!
Godt å spise!
#horn #gjærbakst #bakehorn #bake #mat #hvetebakst
10 kommentarer
Så gode de så ut :).
Mmmm de er gode med litt ost eller syltetøy på 🙂 Eller noe annet man vil ta på 🙂
deilig ,skulle prøvd meg på noen glutenfrie med litt havre i
Ja det er godt med slik gjærbakst .-)
Ja…godt for magen:)
Jepp!
De ser supergode og lekre ut! Vet at de ER det også! 🙂 Jeg kan ikke ha særlig mye slikt i huset, dessverre. Har ikke magamål og spiser for mange når jeg først begynner!
hehehe kjenner meg igjen der da…. så er ikke ofte jeg baker 😀
Helt klart kjekt å ha i beredskap – smaker nyyyydelig tipper jeg! 🙂 klem
Ja godt å ha på lur 🙂