13.08.2015

Hei!

I dag skriver jeg om dagen.

Dagen kan vÊre sÄ mangt.

Min dag ble til utfra at jeg falt inn i bĂžkene til Cecilie Skog. Hun skriver sĂ„ mye godt denne flotte damen, og jeg kom innom K2 fjellet og da hun mistet sin mann, og litt andre ting. Hun har gode ord. Jeg begynte selvfĂžlgelig Ă„ grĂ„te. Jeg er emosjonelt opp og ned – da jeg mistet min pappa den 2. juni i Ă„r, og ennĂ„ ikke har besĂžkt hans grav etter begravelsen. Noe stritter imot innvendig, men jeg begynner bli klar. En dag av gangen. Savnet kommer mer og mer.

 

Jeg plottet inn et bilde fra turen jeg har gÄtt i dag, der vi ser ned mot fyret. NÄr tankane gÄr i surr, sÞker jeg mot Runde. Det er fjellet med stor F for meg. Det er noe med det, og der finner jeg trÞst.

Det er en fred over GoksÞyra som jeg ikke kan forklare. Her gÄr jeg mot GoksÞyr camping, og stikker innom Inguna og sier hallo, fÞr jeg gÄr videre.


 

Skilting mĂ„ til – da det er flust med turister her 🙂 

Bakken opp er drþy men god 🙂 

Litt oppe i bakken har en god utsikt – og her ser vi ned til Goksþyr camping.


 

Jeg gĂ„r rundt mye av fjellet og setter meg ned her, for Ă„ lese litt i en annen bok jeg har hatt liggende en stund. Det er godt Ă„ sitte her Ă„ nyte dagen – sortere tanker – og lade batteria. 

Denne boken kjĂžpte jeg av en som heter TERJE ERLID. Han er lege, og hjelper for tiden veldig syke personer med Ă„ komme seg hjem fra f.eks Thailand – mennesker som har kommet skjevt ut – og ikke har forsikring alltid. Han har vĂŠrt i TV2 noen ganger ang hjelp til de som trenger det, som ligger pĂ„ sykehus f.eks i Thailand.

Det har vÊrt en strÄlende dag, og jeg er snart nede av fjellet.


 

SĂ„ var jeg nede, og mĂ„ ut pĂ„ denne moloen. Denne ble brukt i innspillingen av “VAFFELHJERTET” som var pĂ„ barnetv for en tid tilbake 🙂

NÄ er batteri ladet, og det har vÊrt godt Ä gÄ i sin egen verden.

Ønsker dere alle gode dager!

 

 

 

 

 

 

#dagen #cecilieskog #terjeerlid  #nuka #bÞker #bok #runde #fjelltur #dagen #natur #tanker #savn #fotografering #bilder

2 kommentarer
    1. det sÄg ut som en deilig boble,bare det Ä vandre i fjellet og la tankane fly,trist med din pappa kondolerer ,det er nok tungt i lang tid nÄ ,da er det godt Ä kunne nyte fjellet og fÄ tankene over pÄ roen som mÞter en der.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg