SKULEBOLLER
ELLER
SOLSKINNSBOLLER
Uansett navn, så er de kjempegode!
Og i går laget jeg disse 🙂
Oppskrift:
1 pk tørrgjær
100 gr sukker
2 tsj kardemomme
100 gr smør smeltes
7 dl melk tilsettes smøret og når det er romtemperert eller hakket varmere… så heller du det over gjær og sukker og kardemomme
Tilsett hvetemel og elte til en glatt og fin deig.
Heves ca 30 minutt
Bake ut boller som trykkes flate fra midten og ut der du legger 1-2 ss vaniljekrem i
Stekes midt i ovnen ved 225 grader i 15 minutt
Serveres med melis og kokos
Om du fryser de så bruker jeg legge mellomleggspapir på kremen så det ikke skal klistre seg til fryseposen.
Smart å gjøre!
Og du verden så gode!
Mmmmmmm
#solskinnsboller #skolebrød #skuleboller #hvetebakst #gjærbakst #vaniliekrem #kokosstrø #bake #mellomleggspapir #melis #oppskriftpåskulebolla
Å nam altså – det er salig godt da….! 😉
Rett og slett salig godt 😀
Nam, nam 😍 Disse så kjempegode ut 😊
Ønsker deg en kjempefin lørdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
De var søte og gode med all den melisen på! 😀
Du verden så godt det så ut…..mmmm…
Det må jeg nok bake en dag!
Ja dette var søtt og godt! 😀
et er godt det. Jammen godt jeg har ganske mange i frysa!!!! Du frister. Klemsiklem 🙂
Dette er godt ja!!!