RIS OG KYLLING
Enkel og god middagsrett nĂĄr man er lei alt annet
Dette; hva skal vi ha til middag i dag?
Og ikke har lyst pĂĄ noe egentlig
Kylling og ris!
Mmmmmm
Til to personer, men ofte nok til tre:
2 kyllingfilè
2 charlottlauk
chilikrydder pepper salt blandingskrydder – det du møtte ønske av krydder
3 ss smør
Kok opp 1.5 til 2 dl ris
Vi hadde asparges liggende – så kuttet opp den
Bres alt godt i stekepanna
Tilsett mer smør om nødvendig
Start med smør, kylling og løk, og når den er stekt – tilsett grønsaker og ris
Hadde frosne grønsaker liggende – noen rester – så tok i det
Blanding av broccoli og diverse – bruk det du har
Jeg tilsetter kiccoman og sursøt saus – noen dæsjer
Og når risen er ferdig – blander jeg den i
SĂĄ er retten feridg!
Det blir alltid noe til overs
Det spørs som regel hvor mye grønnsaker du tilsetter
Men godt er det – og man trenger ikke NOE tilbehør, utenom iskaldt vann
Kylling er godt til det meste
Jeg wokker mye kylling
Nam 
nam!