PINSEMIDDAGER 2023
🍴
1. Pinsedag
Stekt fisk rullet i mel og krydder – stekt på stekepanne sammen med hakket løk
Raspa gulrot
Dampa poteter
Hvit saus – hjemmelaget med smør, løk, muskatt, hvetemel og melk
Eller kjøpe-saus eller din egen saus
Nydelig,
og aldri feil med stekt fisk!
2. Pinsedag
Kalkun -(filè ferdig marinert) som vi skulle ha nyttårsaften – måtte ta den nå i pinsa ja Stekes innepakket i folie 2 timer på 125 grader – ta ut og skjære opp og steke på nytt en stund på 220 grader
Toro sjysaus
Toro peppersaus
Blander disse to – vann og melk og kraft fra kalkun og kraft fra dampede poteter, 2 tsj tyttebær, 1 tsj sukker, litt salt og pepper – så blir det til din egen saus 🙂
Dampa poteter
Grønsaker
Mmmmm 🍽
Og kalkunen var nok beregnet til i allefall 4 -6 personer – så her har vi restemiddag denne tirsdagen
Enten med ris til eller som lapskaus
Tror jeg går for ris…
~¨~
Om man skal snakke om dessert… har spist opp så har ikke bilde hehehe
Men det har gått i blåbær og youghurt med vanilie/vaniliekesam
Nydelig og friskt!
Nam, nam, og dette så kjempegodt ut 😍 Er dessverre allergisk mot all slags fisk, men elsker fisk. Blir rett og slett kvalm med hodepine når jeg spiser fisk.
Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊
Purr, purr og klem fra Toril og kattene
Ja det er virkelig trist at du er allergisk mot all fisk 🙁 Men det finnes mye annen god mat 🙂
Mmm – deilig mat må til! Dette ser nyyydelig ut <3
Veldig godt!