Huff da….

Hei og god formiddag.


Utsikt fra turstien som er så fin å gå på året rundt – i Fosnavåg.

Jeg har hanglet og gått noen dager……. vond hals, feber og slapp…. har ikke sovet mye siste to døgn, da det har vært veldig vondt i halsen og feberen har kommet og gått. I natt tenkte jeg at om jeg ikke var bedre til morgenen, så måtte jeg ringe lege. Så var det en periode jeg var litt bedre….. så tenkte jeg at det er nok ikke nødvendig å ringe lege allikevel…..

Men jeg har ikke sovet mye i natt og sist natt, og tenkte at skal jeg ha en slik natt til….. nei, jeg ringer lege 0800 når de åpner kontoret.

Jeg fikk time 0850. Da klarte jeg nesten ikke snakke tydelig i tlf – for så vondt var det.

Fikk beskjed om å gå på laboratoriet og ta en CRP (hurtigsenkning som viser om du har en infeksjon i kroppen). Og den måtte jeg ta TO ganger (stikk i fingeren) for den første gangen virket ikke maskinen deres.

Så kom jeg til legen og han lyttet og slikt – tittet i halsen. Jeg spurte hva CRP var og han sa den var 197.   WHAT?!    197!!!

Å hjelpes!

Ja, sa han legen, det er mer enn nok til å legge deg inn på sykehuset, men nå skal ha ta en halsprøve også. Og den viste at jeg hadde streptokokker i halsen. Så kraftig infeksjon. Han sa – legen – at det var bra jeg kom i dag, og at han IKKE skal legge meg inn, da jeg begynner på APOCILLIN med en gang og skal tilbake til kontroll fredag. Ja sånn er det når en ikke tror en er syk nok før en egentlig er alt for syk…………..

Så har jeg ligget på sofaen da…. får ikke sove…..men har tatt apocillin og paracet og kjenner at de virker, og at jeg gleder meg til neste tablett – for da blir jeg bedre og bedre tenker jeg – for hver tablett jeg tar <3 !!!

Han spurte om jeg skulle på jobb – for det fikk jeg ikke lov til. Og jeg sa at nei nå er jeg fri til romjulen og er nok frisk til den tid.

Så måtte jeg spørre om jeg kunne gå på kino da…………..  I kveld når det er premiere på STAR WARS – som jeg har kjøpt billetter til for lenge siden. Joda det kunne jeg, sa han, for der bare sitter du jo og slapper av 😀 Flotters!!!!

Så nå går jeg og venter på å bli bedre og bedre for hver dag!!!!  Har jo ikke tid til slikt – og ser på alt jeg SKULLE gjort 🙂

Men må pusle med småting allikevel da 🙂

Når jeg ikke kan gå ut på tur får jeg legge ut bilder av motiv jeg vet ligger BARE og venter 🙂

 


To gamle sjøbuder i kvalsvika.

 

Ha en flott dag der ute og take care <3

 

#feber #hals #lege #medisin #onsdag

23 kommentarer
  1. Stakkars deg da. Uff det hørtes ikke noe godt ut. Masse god bedring til deg:) Bildene er jo nydelige som vanlig de da:) En skikkelig god bedrings klem fra meg:)

  2. god bedring fine du og ikkje smitte noen -streptokokker er noe dritt..eg fikk det i huden engang..det var så smertefullt
   Håper eg aldri mer møter en eneste streptokokk :D:D:D
   hygge deg på kino <3

  3. cuskima: Takk og takk ! Heldigvis for at jeg for til lege og har startet medisineringen 🙂

   Har hatt streptokokker i halsen en gang før jeg kan huske og det er skikkelig slik “utslått” følelse ja….. Og håper du aldri møter en eneste en 😀

  4. Aldri ok å være syk..og særlig ikke nå..men man kan jo ikke velge, så du får bare slappe av så godt du kan :))) Flott det bildet forresten :)) Masse god bedring til deg <3

  5. Ønsker deg riktig god bedring…Av og til må en bare krype til korset og bestille legetime….Håper CRP’en er på vei ned ….og formen på vei opp! 😀

  6. Oj sann, riktig god bedring. Vond hals er ikke noe bra, og med feber er det bare å lytte til kroppen. slapp av og hold deg varm – og ikke noe stress. Håper du koste deg med filmen i kveld, Hørte på nyhetene at den innfridde 🙂

  7. margarites: Tusen takk 🙂 Ja jeg trosset sykdom og dro på kino – og det gjekk greit med litt ekstra paracet. Filmen innfridde 😀 Ny tid – og veldig bra !!! Jeg har jo sett ALLE Star Wars filmene…… så det var morro å se denne nye.

   Prøver å ikke stresse…. men det er jo når man IKKE kan gjøre noe, at alt muig SKAL gjøres 🙂 Og i dag har jeg av alle ting strøket noen duker. Det er greit å gjøre når man bare skal stå i ro. Det går fremover 🙂

  8. karidansen: Tusen takk 🙂 Ja jeg har en tendens til å drøye litt for lenge…. av og tiil vet man liksom ikke NÅR det er fornuftig å gå til lege…. man må liksom SE syk nok ut….. og det var jeg i høyeste grad denne gangen…. kunne nok gått litt før.
   Skal å ta ny CRP i morgen og satster på at den har sunket en del. Krysser fingre for det.

  9. missmommy.blogg.no: Tusen takk!! Ja med paracet i lomma trosset jeg sykdm og dro på kinoen jeg har ventet på 🙂 Og det innfridde totalt 🙂 Nytt!! Ja det har jo gått en del år mellom filmene så……. det var interessant – samme skuespillere men nå godt voksne 🙂 Morsomt og den var helt TOPP!

  10. spisogspar: Ja den var skyhøy. Fatter det egentlig ikke……. men nå var jeg veldig dårlig da… klarte nesten ikke snakke…. men er mye bedre i dag og nå er det medisinene som gjør meg litt kvalm… men det får tåles så jeg blir bra 🙂 Skal sjekke CRP igjen i morgen og satser på at den har sunket betraktelig 🙂 Tusen takk <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg