HARDING-LEFSE
En oppskrift mamma hadde liggende
Og jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke – uten om hornsalt som blei erstattet med natron
Midt i bakingen oppdaga jeg selvølgelig at jeg hadde glemt å kjøpe akkurat det, hornsalt
Og las meg opp på at natron gjør samme nytta…
Men det var ikke moderen enig i
Og det er noe i det – hornsalt gjør harding-lefsa litt luftigere – og nå – med natron – ja da blei den litt mer kompakt.
Men, jeg har baka!
Og de blei veldig gode uansett!
Neste gang bakes de uansett med hornsalt!
Smørkremen er klar!
Sukker, smør og kanel
Prøvelappen var god!
Gode ja!
11 kommentarer
Sikkert deilig at åt varm te eller kaffe:)
Ja det er det 🤩
ja da har du og jeg gjort det samme i dag hi hi ,og dei er gode ja ,i en oppskrift jeg har skal en bruke bakepulver ,det kunne erstattet hornsalt i den jeg brukte i dag skulle jeg bruke både hornsalt og natron
Gode lefser 😃
Gode lefser 😃
Det så veldig godt ut! 🙂
Gode lefser 👏
Vann i munnen…. ser nyyydelig ut! 🙂
Gode 🤩
Så herlig. Jeg må lage det også en dag. Så godt og jeg har hornsalt i skapet😁😁😁
Hihihi hornsalt til neste bakst!