GODE GROVE RUNDSTYKKER m/gulrot
1 pk tørrgjær
100 gr smelta smør
0.5 liter vann
Grovt eller fint mel – etter hvordan du vil ha rundstykkene dine.
Melet bruker du så mye av at du får en fast og fin deig – stå til heving 0.5 time – rulle ut til rundstykker – avlange eller runde –
Stekes midt i ovnen ved 200 grader ca 30 minutter.
Jeg har brukt Fibramel – havregryn – rester av grovt glutenfritt mel – og hvetemel til eltingen.
Raspet en gulrot i deigen.
Valgfritt med gulrot.
#groverundstykker #bakeglede #rundstykker #oppskriftpårundstykker #goderundstykker
6 kommentarer
Mmm…. det så nydelig ut! Ingenting er som hjemmebakt…
Godt med hjemmebakt – og kjekt å ha i frysen
mmm ,kanskje jeg skulle bakt noen i dag jeg også :=)
Så begynte du på stua istedenfor
Det så godt ut da! Jeg kjøpte ferskgjær i går så det bli gjærbakst mot helga. Gleder meg allerede til duften av nybakt! Klem
Nybakt er herlig! klem