PØLSEGRATENG
Kok opp makaroni – alt etter hvor mange du lager til – eller halv pakke.
Lag hvit tykk saus eller bruk posesaus med mindre væske i for tykkelse.
Min hvite saus:
150 gr smør smeltes
tilsett 4 ss smør
Røres godt
2 tsj muskatt
1 tsj sukker
1 liten charlottløk
Tilsett melk/vann – men sausen skal være tykkere enn til vanlig.
Kok opp
Hakk opp pølser og tøm de i en bolle.
2 egg blandes i – og litt blandingskrydder og pepper.
Jeg valgte å skjære i skiver 5 små poteter og 2 gulrøtter – å blande i med alt det andre.
Til slutt blandes sausen i og alt tømmes over i en ildfast form.
Stekes på 200 grader midt i ovnen
Mot slutten (10 min før ferdig) legges ost over om ønskelig.
Serveres med smeltet smør?
Ja jeg liker det.
Lettvint middag!
BON APETIT!
#makaronigrateng #pøøllsegrateng #hvitsaus #godmiddag #midag #lettvintmat
Mmm – ser nydelig ut – det skal jeg teste ut en dag! Fint med noe nytt på menyen, så takk for tips <3
Ja det er godt med slike middager av og til 😀
Kommer og smake på maten:)
Ha en fin dag!
😀 !!! Ha en fin dag du også 🙂