makaroni og hvit saus….

PØLSEGRATENG

 

 

Kok opp makaroni  – alt etter hvor mange du lager til – eller halv pakke.

 

Lag hvit tykk saus eller bruk posesaus med mindre vĂŚske i for tykkelse.

 

 

Min hvite saus:

150 gr smør smeltes
tilsett 4 ss smør
Røres godt
2 tsj muskatt
1 tsj sukker
1 liten charlottløk
Tilsett melk/vann – men sausen skal være tykkere enn til vanlig.
Kok opp

 

 

Hakk opp pølser og tøm de i en bolle.
2 egg blandes i – og litt blandingskrydder og pepper.

Jeg valgte å skjære i skiver 5 små poteter og 2 gulrøtter – å blande i med alt det andre.
Til slutt blandes sausen i og alt tømmes over i en ildfast form.

Stekes pĂĽ 200 grader midt i ovnen
Mot slutten (10 min før ferdig) legges ost over om ønskelig.

Serveres med smeltet smør?
Ja jeg liker det.

Lettvint middag!

 

 

BON  APETIT!

 

 

#makaronigrateng #pøøllsegrateng #hvitsaus #godmiddag #midag #lettvintmat

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngü personangrep og sjikane og prøv ü holde en hyggelig tone selv om du skulle vÌre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĽ nett.

Siste innlegg