oppvarmet

 

~¨~  FISKEGRATENG  ~¨~

(Samme oppskrift til pølsgrateng)

Jeg bruker saltfisk som er beregnet til bacalao
Fiskebiter
Legger i vann noen timer og koker deretter fisken og kjøler av
Plukker den i biter og opp i bolle med 2 egg
Litt blandingskrydder og pepper – eller de krydder du måtte ønske

Koke opp makaroni – så mye du tror du trenger

Jeg bruker bare ca mål fordi jeg har laget den så mange ganger – og tar litt på gefilen 😀

 

~¨ Hvit saus ~¨

150 gr smelta smør
litt hakka løk
1-2 tsj sukker
2 tsj eller etter smak – muskattnøtt
Hvetemel
Melk
Lage en tykk saus

(kan også bruke pakke-saus og ha i mindre væske i for tykkelse)

Blande den i bollen med fisk og makaroni

 

Hell over i ildfast form

Stekes i ovn på 200 grader i ca 30 minutt

Mot slutten strø over ost eller griljermel
Jeg foretrekker ost

 

Serveres med smeltet smør og raspet gulrøtter

Middag mandag og oppvarmet tirsdag!
Funker det!

BON APETITT

10 kommentarer

Siste innlegg