saltfisk

SALTFISK-KAKER

mamma sin oppskrift

Om du har hatt saltfisk en dag, bruk restene
Om ikke, bruk slike saltfisk-biter i pakke – jeg bruker de som er til bl.a. baccalao f.eks.
Legger de i vann noen timer før jeg skal lage kakene

Koker 5-6 poteter
Hakker fisken og moser potetene
Blander det
Tilsetter 3 egg
2-3 tsj muskatt
1-2 tsj pepper
1-2 tsj salt
Litt blandingskrydder
Alt dette etter smak
Kan steke en for å prøve først
Tilsett minst 3 ss potetemel – også er det klart for steking

Kakene stekes sammen med hakket løk

 

 

Serveres med kokte poteter og raspet gulrot
Bare med smeltet smør over – eller hvit saus
Begge deler er nyyydellig

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg