SALTFISK-KAKER
mamma sin oppskrift
Om du har hatt saltfisk en dag, bruk restene
Om ikke, bruk slike saltfisk-biter i pakke – jeg bruker de som er til bl.a. baccalao f.eks.
Legger de i vann noen timer før jeg skal lage kakene
Koker 5-6 poteter
Hakker fisken og moser potetene
Blander det
Tilsetter 3 egg
2-3 tsj muskatt
1-2 tsj pepper
1-2 tsj salt
Litt blandingskrydder
Alt dette etter smak
Kan steke en for å prøve først
Tilsett minst 3 ss potetemel – også er det klart for steking
Kakene stekes sammen med hakket løk
Serveres med kokte poteter og raspet gulrot
Bare med smeltet smør over – eller hvit saus
Begge deler er nyyydellig
4 kommentarer
Det ser godt ut! Aldri spist det…. men det bør prøves! 🙂
Det bør prøves 😀 klems
Jeg elsker salt fisk, men jeg har prøvd bare bacalao ned den:)
mmmm bacalao!