serier

Denne er spennende!

Du finner den på NRK

Britisk krim- og dramaserie

Anbefaler den om du liker action og spenning
Eller action… i allefall mye spenning og handling!

 

HAPPY VALLEY

Sesong 1 har dette:

Catherine Cawood (spilt av Sarah Lancashire) er en handlekraftig politikvinne i West Yorkshire. Hun har ikke kommet over selvmordet til sin tenåringsdatter Becky, som skjedde åtte år tidligere. Cawood er nå skilt fra sin ektemann gjennom mange år, og bor sammen med sin søster, Clare, en tidligere alkoholiker og heroinavhengig. Becky hadde en liten sønn, Ryan, som ble født etter en voldtekt.

Hverken Catherines tidligere ektemann eller deres nå voksne sønn, Daniel, vil ha noe som helst å gjøre med Ryan. Catherine oppdager at Tommy Lee Royce, mannen som var ansvarlig for den brutale voldtekten av Becky og drev henne til selvmord kort tid etter at Ryan ble født, er ute av fengsel etter å ha sonet en narkotikadom på åtte år. Catherine blir snart besatt av å finne Royce, uvitende om at Royce også er involvert i kidnappingen av rikmannsdatteren Ann Gallagher, som revisoren Kevin Weatherill har planlagt og den kriminelle Ashley Cowgill har gjennomført.

4 kommentarer
    1. Selv boikottet jeg NRK for flere år siden, ser bare på Eurovision Song Contest (hvis vi har Grand Prix-fest). Ser mest serier på Netflix, men kan finne på å veksle til HBO og Viaplay 😜🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg