sitron..

ÅTTE GODE GRUNNER TIL Å DRIKKE SITRONVANN

 

 

1. Sitron gir detox-effekt

Et glass sitronvann om morgenen hjelper kroppen din til å skille ut avfall og rense seg selv. Sitronen styrker også leveren og nyrene dine.

2. Sitron styrker immunforsvaret

Sitroner er rike på vitamin C (ca. 30-40 mg per sitron), noe som er avgjørende for et sunt og sterkt immunsystem. En halv desiliter sitronsaft er nok til å dekke ditt daglige behov for vitamin C.

3. Sitron gir fin hud

Du får bedre hud av sitroner. Fordi vitamin C bidrar til å skille ut avfallsstoffer, resulterer vann med sitron i en bedre og mer jevn hud.

4. Sitron forbedrer fordøyelsen

Du forbedrer også fordøyelsen ved å drikke sitronsaft – spesielt hvis du har spist fet mat. Sitron er også bra hvis du har en tendens til å få halsbrann og å være oppblåst.

5. Sitron booster forbrenningen

Sitronsaftens innhold av vitamin C øker også din forbrenning. Sitron kan derfor være en viktig del av et sunt kosthold, men også viktig dersom du ønsker å gå ned i vekt.

 

6. Sitron stabiliserer blodsukkeret

Syren og pektinen i en sitron kan bidra til å stabilisere blodsukkeret og hindre deg i å trenge søte ting på slutten av dagen.

7. Sitron avbalanserer

Sitroner hjelper kroppen din med å regulere syre / basebalansen, og bidrar til å opprettholde helsen din. Sitroner har en baseformende effekt – til tross for deres sure smak.

8. Sitron gir frisk ånde

Et glass vann med sitronsaft om morgenen er bra for munnhygienen og gir deg frisk ånde.

Kilder: Foodmatters.com og Health.com

 

 

 

 

Ett glass for dagen med sitronvann – i perioder – gjør susen –
i allefall for meg – har jeg funnet ut 😀

 

 

Greit med alt man finner ut!

 

 

#minhelse #drikke #sitronvann #sitron #åttegrunnerforsitronvann #åttegodegrunnerforådrikkesitronvann #helse #sitrongirfriskånde #sitronavbalanserer #sitrongirdetoxeffekt #sitronstyrkerimmunforsvaret #sitrongirfinhud #sitronforbedrerfordøyelsen #sitronboosterforbrenningen #sitronstabilisererblodsukkeret

6 kommentarer
   1. Ja det er dette med å huske kjøpe sitroner 🙂 Nå har jeg hatt en uke med sitronvann – og det er godt å kjenne at det renser kroppen litt 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg

Follow