5 egg
200 gr sukker
piskes til eggedosis
200 gr smør smeltes
500 gr hvetemel
7,5 dl kefir
2 tsj natron
La den svelle en times tid før du steiker sveler
Det er ikke så enkelt å få de fine og runde – men etter hvert går det seg til
Det er ikke formen som er det viktigste – det er smaken og det å spise de!
Trening gir resultater – så etter hvert blei de ganske så fine 😀
SVELER
med sirup eller sukker
Eller,
smør og syltetøy
smør og sukker
smør og sirup
og kanskje en klatt med rømme?
Njaaaaa nei – rømme passer nok ikke til sveler….
Men SIRUP – det er godt det!
6 kommentarer
Ser veldig godt ut. Du er flink. Dette er nok ikke lett å lage…Men ser proffe ut. Og smaker nok nydelig 💛💛
Nå sa broren min at jeg måtte ha MYE tykkere røre 😀 Så det blir det neste gang jeg lager 😀
Jeg spiste sveler som vi kjøpte på båten over til Horten på søndag 🙂 Deilig 🙂
Ja sveler er godt!
Sveler er SÅ godt.
Det er det! 😀