Fikk så lyst å bake rundstykker
Ja, det slo meg da jeg var og handlet, at jeg hadde glemt å kjøpe rundstykker
Hmmm jeg kan da lage selv!
Så en blanding av mye forskjellig – en titt innom Valnøtt-rundstykke-oppskriften,
og jeg har mikset min egen vri på rundstykker
Blir de vellykket?
Tja… jeg prøver i allefall
1 pk tørrgjær
3 tsj salt
8 dl lunket vann
1 dl olje
1,5 raspa gulrot
100 gr valnøtter
1 dl maltekstrakt
havregryn ca 1 dl
rugmel ca 1 dl
fibramel ca 1 dl
hvetemel – bruk til en passe fast deig
Elte sammen alt – heve – rulle ut – etterheve og steke
Midt i ovnen – 200 grader og 25 minutt
Og de blei jammen meg vellykket nok
12 kommentarer
De ser gode ut, Mette!
Før bakte jeg brød hver uke, men etter at cøliakien kom i hus, baker jeg bare rundstykker. Glutenfrie og rundstykker med hvetemel, en bakedag annenhver uke.
God helg!
Ja når en får slike ting å ta hensyn til blir det annerledes med bakingen. Men du baker du også
Koselig med litt hjemmelaget av og til 
Ser gode og sunne ut synes jeg. Du hadde bra saker og vitaminer her..Godt både til frokost og som tilbehør til middag. Så er nok lurt å lage selv ja. De man kjøper er ikke fryktelig gode.
Nei jeg er enig med deg. De man kjøper er ikke alltid så gode… Og det er morsomt å ha hjemmelaget av og til
De rundstykkene så fantastisk gode ut
De blei gode også
De ser jo helt nydelige ut da…! Kanskje jeg burde vært hakket mer huslig???? Klem <3
Ja i dag var jeg huslig plutselig
lenge mellom hver gang 
Sikkert godt:)
Godt ja!
Wow, disse ser både sunne og gode ut!
Tror de er sunne ja, og gode også
Tusen takk!