hund

NÅR IKKE ALT ER SOM DET SKAL VÆRE

 

Nå har jeg/vi hatt hunden Leia i 2,5 år og hun blir 3 år i november. Og jeg har av og til vært usikker på oppførselen til denne flotte hunden.

HER
kan du lese min fortvilelse over hunden –
og
HER
hva vi har oppdaget og som uansett har stor årsak til min fortvilelse uten at jeg ANTE at akkurat INNBILT SVANGERSKAP kunne være en stor faktor.

Og at medisinen har hjulpet – ja det er helt sikkert 😀

 

 

GALASTOP

 

Men om det skal være slik etter hver gang hunden har løpetid………..ja da vet hverken jeg eller Patrick, som står som eier av  hunden………. da er det mulig vi får den sterilisert.

Men for øyeblikket er alt bra!

På en måte  litt tilbake mot “normalen” 🙂  Leia tar ikke alle leker og lager sitt eget lille rede lenger. Hun gjemmer ikke unna leker under puter………..

Hun har også begynt så smått å få tilbake matlysten. Hun har gått ned 2 kilo i denne perioden. Og det gjorde nok ikke så mye….. men greit å vite årsaken.

 

 

 

#galastop #innbiltdrektighet #innbiltsvangerskap #hund #hundeliv

8 kommentarer
  1. Hmmm – så bra at medisinen virker! Jeg kjente jo en hund før – Kira – hun har også innbilt svangerskap… medisinen virket ikke så veldig bra…… men – det er jo bare en periode av gangen, selv om det er fryktelig slitsomt! 🙂

  2. Så bra at dere fant ut av det 😀 Ikke så lett, som jeg skrev, når de ikke kan forklare selv 🙂 Håper det stabiliserer seg. Det skal jo være glede mellom hund og matmor. Lykke til 🙂

   1. Ja det er sant! Så blir det spennende å se om det er slik det blir etter hver løpetid……………. da blir det mest sannsynlig sterilisering 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg